zonder achtergrond logo

Avondvierdaagse Driebergen-Rijsenburg

2024: maandag 3 juni - donderdag 6 juni

Hallo!
Wij zijn Guus, Erik, Ernst en Marije, de Plaatselijke Regelings Commissie (PRC) van de avondvierdaagse van Driebergen-Rijsenburg. Wij zijn als PRC aangesloten bij de SGWB(Sticht Gooise Wandelsport Bond) samen met nog 19 andere avondvierdaagse organiserende plaatsen, zoals Zeist en Utrecht. Wij kijken er naar uit om dit jaar weer een mooi en inspirerend evenement te organiseren, vooral voor jong maar zeker ook voor oud.  

Guus is al jaren onderdeel van de PRC, maar Ernst, Erik en Marije zijn in 2023 nieuw toegetreden. Wij staan dan ook zeer open voor alle (nieuwe) idee├źn, verbeteringen, vragen of voorstellen. Schroom niet om daarover met ons in contact te treden.
20230415 105044
 
De organisatie van een meerdaags evenement met circa 1400 wandelaars waarvan veel minderjarige deelnemers vraagt om extra zorgvuldigheid. Gelukkig is er een vaste groep enthousiaste en betrokken vrijwilligers die dit mogelijk maken. Zowel in de organisatie vooraf als ook het soepel laten verlopen van de avonden tijdens de avondvierdaagse. 
 
Daarnaast is er op elke basisschool een club enthousiastelingen die ervoor zorgen dat hun school goed vertegenwoordigd is!
 
Wij bedanken alle vrijwilligers voor zijn of haar inzet!
FFV Avondvierdaagse 27
 
Contact 
Wilt je met ons in contact komen? Dat kan per e-mail op de onderstaande adressen:
  • Voorzitter Marije: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  • Secretaris Erik:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Penningmeester Ernst:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Algemeen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Social media
Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram!
 Facebook LogoInstagrm Logo
Op de hoogte blijven : Volg ons op Facebook en Instagram!
computer icons logo clip art instagram 8b82bdef3e00ee4af2b8b268fdc93ed0 B computer icons social media youtube facebook messenger social media 40769811ee1c159535e4d4e4fdb768e6 
 
Avondvierdaagse Driebergen-Rijsenburg is aangesloten bij: Sticht Gooise Wandelsport Bond.